عضو شوید
عضویت سریع
آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
واشنگتن پست نوشت: حملات موشکی از یمن به عربستان احتمالا در کوتاه مدت به مناقشه ای مستقیم میان ایران و عربستان منجر نخواهد شد، اما شکاف های میان ریاض و تهران را که دهه ها درگیر جنگ های نیابتی بوده اند، عمیق تر می کند. این رقابت در سوریه، یمن، لبنان و فرای آن خود را بروز داده است.
به گزارش «انتخاب»؛ این روزنامه آمریکایی در ادامه آورده است: فرقه گرایی یقینا در شکل گیری اولویت های سیاست خارجی ایران و عربستان سعودی موثر بوده، اما این کشمکشی مذهبی نیست بلکه نبردی سیاسی و اقتصادی برای کنترل منابع و تسلط بر منطقه ای پرتلاطم است.
حمایت ریاض از صدام حسین در جنگ هشت ساله ایران و عراق تنش ها را عمیق تر کرد. در پی جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ و تضعیف عراق، ایران و عربستان به دو قدرت اصلی منطقه بدل شدند.
حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ که به سقوط صدام حسین منتهی شد، راه را برای قدرت گرفتن اکثریت شیعه در عراق هموار کرد.
در جریان «بهار عرب» در منطقه، در سال ۲۰۱۱، ایران و عربستان از کشورها و دولت های بحران زده رقیب حمایت می کردند.
ریاض همچنین نگران بود که توافق هسته ای ایران به پایان انزوای بین المللی تهران بیانجامد، از این رو روابط نزدیکی با اسرائیل پیدا کرد.
تنش بین دو کشور در پی حملات موشکی شورشیان حوثی مورد حمایت ایران در یمن به خاک عربستان شدت گرفته است.
مصر، بحرین و امارات متحده عربی در اردوگاه عربستان قرار دارند و ایران از روابط نزدیک با عراق و سوریه و لبنان بهره می برد.
هر چند نشانه هایی برای ورود ایران و عربستان به جنگی رو در رو دیده نمی شود، اما این به این معنا نیست که نباید نگران بود.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا جمعه شب قانون جنجالی 1.5 تریلیون دلار اصلاحات مالیاتی را امضا کرد.
ترامپ همچنین بودجه اضطراری آمریکا را که به مدت 4 هفته از تعطیلی دولت جلوگیری می کند، امضا کرد. دوره بودجه کوتاه مدت قبلی امروز به پایان می رسید و امکان تعطیلی دولت وجود داشت.
قانون بودجه سال 2018 آمریکا به دلیل اختلاف های شدید میان دمکرات ها و جمهوریخواهان تا کنون به تصویب نرسیده و کنگره آمریکا برای پیشگیری از تعطیلی دولت تا کنون بودجه های کوتاه مدت تصویب کرده است.
قانون اصلاحات مالیاتی آمریکا که بزرگترین در نوع خود در 30 سال گذشته است، مالیات شرکت ها را از 35 درصد به 21 درصد کاهش می دهد.
این در حالی است که مالیات افراد حقیقی به طور متوسط تنها 900 دلار در سال و به صورت موقت کاهش می یابد.
منتقدان می گویند این قانون که پس از ماه ها کش و قوس و در میان مخالفت دمکرات ها تصویب شد، ظرف 10 سال 1.5 تریلیون دلار به بدهی های خارجی آمریکا که در حال حاضر 20 تریلیون دلار است، می افزاید.
به نوشته رویترز، نظرسنجی ها نشان می دهد اکثریت قابل توجهی از مردم آمریکا با این طرح مخالفند و آن را در راستای منافع شرکت ها و ثروتمندان می دانند.
ثروتمندان آمریکا که تنها یک درصد از مردم این کشور را تشکیل می دهند، براساس این طرح به طور متوسط از کاهشی 51 هزار دلاری در مالیات سالانه خود برخوردار خواهند شد.
این در حالی است که طرح کاهش مالیاتی ترامپ تنها 900 دلار کاهش در مالیات سالانه افراد کم درآمد که جمعیتی برابر با 99 درصد جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند، پیش بینی کرده است.
مصوبه مجلس درباره سرنوشت سپنتا نیکنام باردیگر از سوی شورای نگهبان مهر برگشت خورده است وخانه ملتی ها دو راه بیشتر پیش رو ندارند؛ یا باید برای تامین نظر شورای نگهبان بار دیگر دست به اصلاح مصوبهشان بزنند یا آنکه به یک ارگان دیگر با نقش حل و فصل اختلافات متوسل شوند تا سرنوشتش آنجا رقم بخورد.
تقریبا دوماه است که از اعلام نظر شورای نگهبان درباره عضویت اقلیت های دینی در شوراهای شهر و روستا می گذرد . همان رایی که موجب شد سپنتا نیکنام عضو زرتشتی شورای شهر یزد از نشستن روی کرسی شوراها باز بماند. حالا اینکه چرا در طول بیست سال گذشته عضویت اقلیت ها در شوراها مسئله ساز نبوده است و تنها امسال آن هم با شکست کاندیدای اصولگرا در انتخابات شورای شهر یزد، به یکباره این موضوع مورد توجه قرار می گیرد؛ خودش اما و اگرهایی به وجود آورد که تا مدت ها محور تحلیل های سیاسی و رسانه ای بود. هرچند شورای نگهبان پیش از این نیز تصمیمات جنجالی دیگری داشت اما کمتر موردی بود که عموم جریانها و شخصیت ها از اصلاح طلب گرفته تا اصولگرا اینچنین متفق القول شوند که این تصمیم به مصلحت نبوده است. این همصدایی به گونه ای پیش رفت که در حمایت از حضور اقلیت های دینی از علی شکوری راد دبیرکل حزب اصلاح طلب اتحاد ملت تا محمدجواد ابطحی عضو جبهه پایداری با تصمیم شورای نگهبان مخالفت کردند.
کلاف مخالفت با حضور اقلیتها در شوراهای شهر و لغو عضویت سپنتا نیکنام آنچنان پیچیده شد که سر از جلسه سران قوا درآورد و آنطور که علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و بهروز نعمتی سخنگوی مجلس گفتند این موضوع یکی از بحث های مطرح در میان سران سه قوه بوده است.
مناظره غیر مستقیم علی لاریجانی رئیس قوه مقننه و عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان که تبدیل به نمادی از اختلاف نظر مجلس و شورای نگهبان شد؛ در نهایت بهارستان نشینان را به سمت اصلاح قانون برای تثبیت حضور اقلیتهای دینی سوق داد.
گام عملی مجلس
از شروع ماجرای لغو عضویت سپنتا نیکنام یک ماه گذشت. اما علیرغم سر و صداهایی که به پا شد شورای نگهبان حاضر به عقب نشینی درباره تصمیم خود نشد و دیگر راهی نماند تا پیشنهاد اصلاح قانون در دستور کار قرار گیرد.
پنجم آذر ماه بود که مجلس دهم اولین گام عملی خود را درباره حضور اقلیت های دینی برداشت. به این معنا که بهارستان نشینان طرحی با دوفوریت تحت عنوان «اصلاح قانون تشكيلات شوراي شهر در انتخاب شهرداران» با امضاي 200 نماینده راهی صحن علنی کردند. طرحی که طبق آن، اقلیتهای دینی شناخته شده در قانون اساسی ساکن در شهرها و روستاهای کشور میتوانند نامزد انتخابات شوراهای اسلامی همان شهر و روستا شوند. در صورت تصویب نهایی این طرح، اصلاحات صورت گرفته در قانون از دوره پنجم شوراهای اسلامی اجرایی خواهد شد. موضوعی که ميتوانست گره ايجاد شده در موضوع عضويت سپنتا نيكنام را بگشايد.
وقتی پای این طرح به صحن علنی رسید و نمایندگان خواستند درباره تصویب آن به رای بنشینند در میان نمایندگان موافق و مخالف تنها یک مخالف پشت تریبون قرار گرفت که البته مخالفتش رنگ و بوی حمایت از نظر شورای نگهبان نداشت. همه حرف علی ادیانی راد نماینده اصولگرای مجلس این بود که «هم ما و هم هيئت رئيسه قسم خورده است كه آيين نامه را اجرا كند. طرح دو فوريتی در صورتي می تواند مطرح شود كه جلوي خسارت احتمالي براي كشور را بگيرد. حال اين موضوع چه خسارت احتمالي دارد كه به صورت دو فوريت مطرح مي شود؟»
سرانجام دو فوریت طرح اصلاح قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی با ۱۵۴ رای موافق، ۲۳ رای مخالف و ۱۰ رای ممتنع از مجموع ۲۰۴ نماینده تصويب شد.
پاسخ پیش بینی شده
از تصمیم قاطع مجلس برای حضور اقلیت های دینی در پارلمان های شهری 22 روز گذشت و همه منتظر بودند تا شورای نگهبان نظرش را درباره این مصوبه اعلام کند، هرچند تصمیمش چندان هم غیرقابل پیش بینی نبود. نهایتا عباسعلی کدخدایی 27 آذر ماه در کانال تلگرامی خود از رد مصوبه مجلس در رابطه با اقلیت های دینی خبر داد. این شورا با همان استدلال قبلی یعنی قاعده نفی سبیل و اینکه مسلمانان نمی توانند به غیر مسلمان رای دهند این مصوبه مجلس را مغایر قانون اساسی تشخیص داد و آن را بار دیگر به ساختمان هرمی شکل بهارستان بازگرداند.
دوراهی مجمع و شورا
طرح تصویب شده مجلس بار دیگر از سوی شورای نگهبان مهر برگشت خورده است و خانه ملتی ها دو راه بیشتر پیش رو ندارند؛ یا باید برای تامین نظر شورای نگهبان بار دیگر دست به اصلاح بزنند و انقدر این مصوبه را تغییر دهند که نهایتا مورد قبول این شورا قرار بگیرد. که در این صورت قطعا باید برخلاف نظر خود به حذف اقلیت ها از شوراهای شهر رای دهند و یا آنکه به یک ارگان دیگر با نقش حل و فصل اختلافات متوسل شوند. یعنی مصوبه را راهی مجمع تشخیص مصلحت نظام کنند تا درنهایت تصمیم نهایی بر اساس مصلحت های نظام در این مجمع اتخاذ شود. اما اینکه مجلس کدام راه را می رود؛ مشخص نیست.
احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره مخالفت شورای نگهبان با این مصوبه به خبرآنلاین می گوید: شورای محترم نگهبان به قانون اساسی عمل می کند یعنی عنوان می کند من براساس قانون اساسی و شرع نظر می دهم لذا نمی تواند احساسی عمل کند.
او با بیان اینکه این دست از نظرات شورای نگهبان تنها شامل حال اقلیت های دینی نمی شود، گفت: گاهی درباره ایثارگران و بازنشستگان هم با مخالفت شورای نگهبان مواجه می شویم. درباره موضوع ایثارگران بارها شده با فقهای شورای نگهبان به صحبت پرداخته ام و آنها گفته اند وظیفه ما تشخیص مغایرت هاست و تشخیص مصلحت با ما نیست. او در ادامه گفت: وظیفه شورای نگهبان تشخیص مغایرت ها با شرع است و من نمی توانم در کار شورای نگهبان دخالت کنم همانطور که آنها نمی توانند در کار ما دخالت کنند و اگر این اتفاق رخ دهد سنگ روی سنگ بند نمی شود.
امیرآبادی در پاسخ به این سوال که پیش بینی اش از سرنوشت این مصوبه چیست گفت: به نظرم این مصوبه با اصرار مجلس بر نظر خود به مجمع تشخیص مصلحت نظام می رود.
بهرام پارسایی نماینده مردم شیراز و سخنگوی فراکسیون امید نیز نظری مشابه امیرآبادی دارد. او درباره این مصوبه و سرنوشت احتمالی اش به خبرآنلاین گفت: به نظر من این مصوبه وقتی به مجلس باز گردد و دوباره در صحن علنی مجلس مطرح شود نمایندگان بار دیکر بر نظر قبلی خود اصرار می کنند و این مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود.
پارسایی با بیان اینکه در شرایط امروز بهتر است بر حفظ وحدت تاکید شود و چنین تصمیم هایی می تواند ما را به حاشیه ببرد گفت: به نظر می رسد مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به ملحت امروز جامعه نهایتا نظر مجلس را تائید کند.
علیرضا محجوب نماینده مردم تهران نیز به تائید صحبت های پارسایی و امیرآبادی پرداخت. او با بیان اینکه هنوط نظر شورای نگهبان درباره مصوبه مجلس را مطالعه نکرده است به خبرآنلاین گفت: با توجه به اصراری که مجلس و کمیسیون شوراها در رابطه با حضور اقلیت های دینی در شوراهای شهر دارند؛ به نظر می رسد این مصوبه در صورت برگشت، اگر ایراد شورای نگهبان نسبت به ماهیت آن باشد؛ باردیگر نمایندگان بر نظر قبلی خود اصرار خواهند کرد و این مصوبه این بار به جای شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهد رفت.
خبرانلاین
قسمت 5
فصل سوم برنامه دورهمی
کارگردان:مهران مدیری
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس میزان افرادی را که در سال آینده یارانه دریافت میکنند را اعلام کرد.
یارانه بگیران سال ۹۷ , محمدرضا تابش عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامیبا بیان اینکه برای اتمام پروژههای عمرانی در بودجه سال ۹۷ کل کشور ۱۵ هزار میلیارد تومان و ده درصد منابع صندوقتوسعه ملی (به شرط تصویب مجلس) در نظر گرفته شده است، گفت:در جلسهای که اخیراً با مسئولان سازمان برنامه و بودجه داشتیم آنها اعلام کردندبرای ایجاد اشتغال ۹۸۰ هزار نفری در سال آینده، نیازمند ۷۵ هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم.
وی ادامه داد: مسئولان سازمان برنامه و بودجه معتقد بودند که دولت به تنهایی توان تامین ۷۵ هزار میلیارد تومان را نداردو در صورت توافق جمعی، اگر قیمت حاملهای انرژی افزایش پیدا کرد، می توان منابع حاصله را به اشتغال اختصاص داد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید براینکه دولت در بودجه سال آینده برای مبارزه با فقر،خط مستمری ۷۰۰ هزار تومانی برای خانوار ۵ نفری در نظر گرفته است، ادامه داد:خانوارهای پایینتر از این سطح درآمدی، مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
تابش با بیان اینکه مسولان سازمان برنامه و بودجه در جلسه اخیری که داشتیم معتقد بودندباید تعداد یارانه بگیران از ۷۷ میلیون نفر به ۴۲ میلیون کاهش یابد، اضافه کرد:آنها معتقد بودند باید منابع حاصله صرف مقابله با فقر مطلق و حمایت موثرتر ازخانوادههای کم توان شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: یارانه مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام(ره)، بهزیستی،زنان سرپرست خانوار، افراد ساکن دهستان های ضریب ۶ و ۷ و ۸، بیماران خاص، گروههای نیازمند،بازنشستگان و عشایر و ایثارگران پرداخت خواهد شد که جمع این افراد به ۴۲ میلیون نفر می رسد.
تسنیم
به گزارش خبرگزاری مهر، متن زیر گفتاری از آیت الله میرباقری است که در ادامه می خوانید؛
«انسان، فقیر است. نمیتوانیم فقیر نباشیم. فقیر بودن چیز خیلی خوبی برای ماست؛ «یا ایها الناس أنتم الفقراء إلی الله».
ولی اگر این فقر را به جایی تکیه دادی، به زمین، به زبانَت، به گوشَت، به چشمَت، به آب، به خورشید، ماه، پدر، تجارت، خانه، کتاب، استاد و... [تکیه دادی،] به همین اندازه مشرک میشوی. در این حالت وقتی زمین زیر پایت سفت است، آرام هستی و وقتی زلزله شد، میترسی. طبیعی است آدمی که به سفتیِ زمین، آرام است، وقتی زمین متزلزل شد، میترسد. چرا نترسد؟ ولی کسی که اتکائش به سکونت زمین نیست و میداند اوست که دارد زمین را آرام نگه میدارد، چنین کسی وقتی زمین هم میلرزد، نمیترسد. میگوید: مگر تو قبلاً من را نگه میداشتی که حالا تکانم میدهی، بترسم؟
کسی که اتکائش به آب نیست، همه آبهای زمین هم خشک بشوند، طوری نمیشود و اتفاقی نمیافتد! [میپرسد] مگر تا به حال شما ما را سیراب میکردید، که حالا شما که نباشید ما تشنه بمانیم؟!
معنی اطمینان نفس این است: «ِأَلا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب». یعنی اگر کسی به مقامی رسید که خدای متعال به او توجه پیدا کرد و متوجه او شد و او هم متوجه خدا شد، این شخص به مرحله آرامش میرسد. قبل از آن، آرامشی نیست. آدمی که روی موج، خانه میسازد، او، آرام نیست. خب، موج است دیگر. موج زیر پای انسان میلغزد.»
عماد طالب زاده
عماد طالب زاده متولد 28 آذر 1360 در تهران، خواننده است.
فارغ التحصیل موسیقی از دانشگاه آزاده اسلامی است، دارای دو برادر بزرگتر از خود بنام های حمید و علیرضا و یک خواهر به اسم مهناز است قبل از او حمید وارد عرصه موسیقی شد.
عماد در ۱۵ سالگی بصورت غیر حرفه ای خوانندگی میکرد ولی میتوان گفت که از سن ۲۰ سالگی خوانندگی را بصورت حرفه ای ادامه داده ، وی کلیپ سازی را نیز در کنار خوانندگی انجام می دهد.
او عاشق شنا و اسکی است و خیلی علاقه ای به فوتبال ندارد.
رشته تحصیلی او در دانشگاه ، موسیقی است.
عکس عماد طالب زاده و همسرش آتوسا یوسفی
عماد طالب زاده اکنون از خوانندگان مجاز ایران است و دیگر با شبکه های ماهواره ای با کلیپ سازی و … همکاری نمیکند.
عماد طالب زاده با آتوسا یوسفی ازدواج کرده است و این زوج صاحب یک پسر بنام ساتیار هستند
عماد طالب زاده و دوستش سيد مهدى رحمتى
شروع فعالیت از رستوران ها
از اواخر سال 1379 به جزیره کیش رفت و در رستوران گلریز و چند رستوران دیگر مثل دیدنی ها و شاندیز به عنوان خواننده مشغول به کار شد آن زمان تعداد خوانندههای مجاز هم خیلی کم بود و اول شروع به کار خواننده های به اصطلاح زیرزمینی بود.
همواره صدای خوانندگان بیشتر از چهره آنها شناخته میشود، عماد طالب زاده هم با آهنگ همه چی آرومه توانست صدای خود را برای دوست دارانش بشناساند.
از سال 1380 یک تراکی بود که میخواستم دو صدایی با برادرم حمید بخوانم که بعد به تنهایی اجرایش کردم. آن زمان هنوز اینترنت به این گستردگی نبود و این تراک یادم هست توسط یکی از سایتهای اینترنتی که تازه شروع به کار کرده بود، پخش شد
در یک فیلم سینمایی به نام «سکه» برای شبکه نمایش خانگی بازی کرده است، رضا رویگری، شهرام قائدی، پوراندخت مهیمن، سارا منجزی، هلیا امامی و … هم دیگر بازیگران این فیلم هستند
عکس جدید عماد طالب زاده
آهنگ های عماد طالب زاده
ای کاش
تنهایی
عاشقت شدم
هراسون
حس عاشقی
بیزارم
هواتو کردم
اعتراف
یه دروغ
بی خوابی
شهید زنده
نامحدود
به موقع رسیدی
مرد
به جون دوتامون
رد دادی
قدم میزنم
انتظار
دیگه برو
شب کوک
کجایی
عشق دلم
مگه داریم
با همون بمون
بی نظیر
خاص
بنفش
اگه یه عاشق
آروم آروم (حمید طالب زاده و عماد طالب زاده)
امشب (فرهمند و عماد طالب زاده)
یه عالمه
یادت میاد
تسلیم شو
غریبه کی بود
ناجی
کنارت باشم (عماد طالب زاده و سالار قاضیان)
حواست هست
هه دنیامی
دوست داشتم (عماد طالب زاده و رامین)
دوست دارم
بیا عشقم
علاقه
آخرین شب (عماد طالب زاده و سالار قاضیان)
اگه نبینمت
عزیزم
میخوامت (عماد طالب زاده و باراد)
بوی عیدی
خواب بلند
زندگی رو با تو میخوام
عکس عماد طالب زاد و همسر و پسرش
بیوگرافی عماد طالب زاده
عکس عماد طالب زاده و پسرش ساتیار
قسمت چهارم فصل سوم برنامه دورهمی
کارگردان: مهران مدیری
نیوشا ضیغمی میهمان دورهمی , برنامه تلویزیونی«دورهمی» در اولین شب زمستان میزبان نیوشا ضیغمی بازیگر سینما و تلویزیون خواهد بود.
این برنامه در تغییرات جدید به کارگردانی و اجرای مهران مدیری و تهیه کنندگیسید مصطفی احمدی هر هفته چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ها از ساعت ۲۳ به روی آنتن شبکه نسیم می رود.
دورهمی نام یک برنامه تلویزیونی با اجرا و کارگردانی مهران مدیری است که از ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ در شبکه نسیم پخش میشود.ابتدا مهراب قاسم خانی کارگردانی این برنامه تلویزیونی را بر عهده داشت بعداً به دلیل برخی مشکلات از قسمت سیزدهمبه بعد مهران مدیری کارگردانی را بر عهده گرفت. این مجموعه، اواسط پاییز سال ۹۴و با آغاز مقدمات ساخت دکور وارد مرحله پیش تولید شد.هدف سازندگان، ارائه یک مجموعه تلویزیونی با ساختاری کاملاً متفاوت نسبت به سایر آثار نمایشی پیشین تلویزیون بودهاست.
دورهمی دکوری عظیم دارد که در هر قسمت ۳۰۰ نفر از مخاطبان که طی یک فراخوان برای حضور در برنامه ثبت نام میکنند،به تماشای بازی بازیگران مینشینند. در واقع مجموعه به مانند تئاتری شبیه استکه در هر قسمت مخاطبان بسیاری (حدود ۳۰۰ نفر) را به عنوان تماشاگر حضور دارند.
صفحه قبل 1 ... 51 52 53 54 55 ... 123 صفحه بعد
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان webomomi120 و آدرس webomomi120.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
RSS